Om os

Fokus på kvalitet i arbejdet

Hos Malerfirmaet Lauridsen har vi mere end 20 års erfaring i branchen. Derfor har vi lang erfaring at trække på - foruden vores altid høje faglighed. Efteruddannelse er en fast del af vores arbejdsliv, hvorfor vi altid er opdateret i forhold til de nyeste teknikker og lignende.

 

Højt serviceniveau og kvalitet i topklasse

I virksomhedens leveår har vi arbejdet for at opnå en sund kultur, der gavner både medarbejdere og kunder. Vi tilgår altid vores arbejde med fokus på følgende:

  • Kvalitet - vi har store krav til kvaliteten af det resultat, der videregives til kunden.
  • Faglig stolthed - vi arbejder hårdt for at vores kunder kan nyde et tidssvarende resultat i mange år.
  • Faglig nysgerrighed - vi sætter en ære i at udfordre vores egen faglighed.
  • Høflighed - vi ønsker altid at efterlade et positivt indtryk hos vores kunder, da den bedste oplevelse skabes gennem en god relation.

Ovenstående fokusområder resulterer i en sund virksomhedskultur, hvor vi vægter nem og tæt dialog som en afgørende metode til at facilitere ovenstående. Det gælder både i vores interne forhold samt vores kunderelationer.

Virksomheden er lille, hvilket gør tæt samarbejde til en naturlig del af vores arbejdsdag. Vores høje faglighed tillader os desuden at varetage opgaver i alle størrelser på trods af vores lille organisation.

 

Ring for at høre nærmere

Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud på netop den opgave, du ønsker udført, er du velkommen til at ringe på telefon 30 29 35 39. Vi kommer gerne til kunder i hele Jylland og Fyn med udgangspunkt fra Esbjerg.

Carsten Lauridsen

Malermester & indehaver

Glenn Elnegaard

Malersvend

Helene Lauridsen

Bogholder

Kontakt os i dag