Referencer

Kvalitetsarbejde fra Malerfirmaet Lauridsen ApS

Søger du en maler, der leverer flotte resultater til tiden? Hos Malerfirmaet Lauridsen stiller vi høje krav til både kvaliteten af vores arbejde og service. Med udgangspunkt i mere end 20 års erfaring i branchen stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed - allerede fra opgavens indledning. Vi varetager nemlig maleropgaver i alle størrelser, og det er vores erfaring, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i god dialog.

 

Tilfredse kunder fra hele Danmark

Vi har leveret resultater i absolut topkvalitet hos kunder overalt i Danmark. Vi har bl.a. været involveret i følgende projekter:

  • 20 ejerboliger i Skødstrup for Holm Huse A/S
  • 28 ejerboliger i Solrød for Holm Huse A/S
  • Nye kontorlokaler i Holstebro for Holm Huse A/S
  • Nyt parcelhus i Vodskov for Holm Huse A/S
  • Maling af kontorlokaler i Esbjerg for Miracle A/S
  • Renovering af stort byhus i Kolding for Anders Eggert

Tætte samarbejdsrelationer med andre kompetente firmaer er en naturlig del af vores hverdag. Vores samarbejdspartnere repræsenterer nogle af de bedste i branchen, hvilket sikrer, at vi kan være med til at levere resultater, der går ud over kundernes forventninger.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores arbejde, eller vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud på lige netop den løsning, du ønsker udført, er du velkommen til at ringe på telefon 30 29 35 39. Vi kommer fra Esbjerg, men vi tager gerne ud til kunder over alt i Jylland samt på Fyn. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag