Malerarbejde

Malerarbejde i topklasse

Hos Malerfirmaet Lauridsen tilbyder vi at udføre malerarbejde, der repræsenterer det bedste inden for branchen. Vi er et lille og kvalitetsbevidst malerfirma, der kan varetage opgaver i alle størrelser. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen foruden særdeles høj faglig viden og nysgerrighed. Optimering omkring vores løsninger og metoder er derfor en naturlig del af vores arbejdsdag, hvilket betyder, at vi kan tilbyde de bedste løsninger samt materialer, der er repræsenteret på markedet.

 

Kvalitet i resultat og proces

Vi udfører gerne opgaver i alle størrelser - både for virksomheder, offentlige institutioner og private hjem. Det kan vi blandt andet, da vi udfører sprøjtespartling og sprøjtemaling. Med disse teknikker kan vi - som et mindre firma - levere et særdeles flot resultat til tiden uanset opgavens størrelse.

Sprøjtespartling og -maling bruges ved større projekter. Disse metoder sparer ikke blot tid, men de sikrer også et ensartet og glat resultat. Vi har den nødvendige erfaring samt kompetencer og udstyr til at udføre dette arbejde. Vi bruger naturligvis kun de bedste materialer i vores arbejde, således resultatet er flot og vedvarende i mange år.

 

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om vores malerarbejde, og har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe på telefon 30 29 35 39. Vi stiller gerne vores erfaring til rådighed, hvis du vil have kyndig rådgivning. Aarhus, Kolding eller Odense - fra vores hjemby Esbjerg, tager vi gerne ud til kunder i hele Jylland samt på Fyn. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag