Mikrocement

Microcement - “New York’er”-stilen

Hos Malerfirmaet Lauridsen er vi certificerede i at bruge microcement hos Topcement Danmark. Vi har derfor den nødvendige viden til at udføre de flotte microcement-overflader. Anvendelsesmulighederne er mange, og du kan både bruge microcement udvendigt og indvendigt. Vi udfører arbejde efter bestilling, og vi stiller naturligvis gerne vores erfaring til rådighed allerede inden opgaven indledes, hvis du ønsker kyndig vejledning.

 

Alsidigt materiale med mange muligheder

Microcement har en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Det kan anvendes på alle eksisterende overflader, hvilket gør pålæggelsen ganske fleksibel. Du kan desuden nyde den flotte belægning i mange år, da den er både kemisk og mekanisk stærk samt vandafvisende. Microcement kan bruges til blandt andet:

  • Bruserum (gulv og vægge)
  • Trapper
  • Gulve
  • Vægge
  • Bordplader

De mange muligheder, som microcement bringer, gør materialet velegnet til både renoveringer og nybyggeri. Det giver et råt og moderne look, der bedst beskrives som “New York’er”-stilen. Drømmer du desuden om anderledes, stilfulde og meget elegante borde, anbefaler vi særligt en belægning med microcement. Se gerne billederne som eksempel.

 

Ring til os i dag

Ser du også de mange muligheder med microcement, og vil du gerne bringe det flotte udseende ind i dit hjem? Har du dine egne idéer til at bruge microcement?

Vi er naturligvis åbne for alle input, og vi tager gerne en snak med dig. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 30 29 35 39 - så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på den microcement-løsning, du ønsker. Med udgangspunkt fra Esbjerg tager vi gerne ud til kunder i hele Jylland samt Fyn.

Kontakt os i dag