Alt inden for malerarbejde hos malerfirmaet Lauridsen

Udvendig malerarbejde

Du får altid en dygtig maler ud til din opgave, når du hyrer Malerfirmaet Lauridsen

Hvem er vi?

Vi har 4 kerneværdier hos Malerfirmaet Lauridsen

N

Kvalitet

Vi har store krav til kvaliteten af det resultat, der videregives til kunden.

Faglig stolthed

Vi arbejder hårdt for at vores kunder kan nyde et tidssvarende resultat i mange år.

Faglig nysgerrighed

Vi sætter en ære i at udfordre vores egen faglighed, og holder os opdateret.

Høflighed

Vi ønsker altid at efterlade et positivt indtryk hos vores kunder, da den bedste oplevelse skabes gennem en god relation.

Malerarbejde i høj kvalitet

 

Vi er et lille kvalitetsbevidst malerfirma og vi udfører malerarbejde til både erhverv og privat. Vi har 20 års erfaring i branchen og kan bruge den erfaring til at hjælpe jer med at nå det resultat i vil have, og kan være stolte af. Vi sørger for at bundbehandlingerne er i orden, så den kan holde mange år ud i fremtiden. I forlængelse af vores malerarbejde laver vi en tilstandsrapport, udført uden beregning. 

 

Vi holder os på forkanten med teknologien indenfor malerarbejde, derfor kan vi hjælpe med at gennemskue hvilke af de mange produkter der er på markedet der netop passer bedst til dit hus. Vi bruger kun materiale af den bedste kvalitet. Vi er passionerede malere der altid giver den bedste kvalitet og den bedste oplevelse. Dette er blot få af de værdier vi lægger vægt på, når du hyrer os til at male for dig.

 

 

 

Fantastisk udvendigt malerarbejde

Udvendig maling skal kunne holde til vind og vejr, samtidig se godt ud på en dejlig sommerdag. Facaden udgører førstehåndsindtrykket af dit hjem, derfor er det vigtigt som kunde at lægge vægt på god kvalitets maling samt dygtige malersvende. 

Med os er du garanteret:

  • Lang holdbarhed på maling
  • Flotte farver
  • Fantastisk kvalitet på maling 
  • Tilstandsrapport udført uden beregning

Der er ikke noget udendørs malerarbejde der er for stort eller småt til os, vi har færdighederne og udstyret til at få arbejdet i hus til tiden, samt levere den bedste kvalitet. 

 

God pris for vores malerarbejde der er godt lavet

For at give en præcis pris er vi nødt til at kende til det malerarbejde der skal udføres eftersom prisen er afhængende af  den pågældende opgave. Vi tager højde for hvad der skal udføres, afstand, komplexitet samt andre forhold der er relevante. Uanset arbejdets omfang er vi altid klar med konkurrencedygtige priser, og derfor er du garanteret en billig pris for et godt stykke kvalitets håndværk.

Hvorfor vælge en professionel maler

Ved at vælge en professionel maler kan du får lavere omkostninger på længere sigt fordi malerarbejdet holder i længere tid. Så kan du holde fri år efter år mens din maling holder.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om vores malerarbejde, og har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe på telefon 30 29 35 39. Vi stiller gerne vores erfaring til rådighed, hvis du vil have kyndig rådgivning. Aarhus, Kolding eller Odense – fra vores hjemby Esbjerg, tager vi gerne ud til kunder i hele Jylland samt på Fyn.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Stolt sponsor af

Kontakt os

Nørlundvej 15
6710 Esbjerg V

Tlf. 30 29 35 39

E-mail: malerlauridsen@gmail.com

CVR: 37673226

Malerfirmaet Lauridsens Facebookside er fyldt med nyheder, opdateringer, og masser af billeder fra projekter og opgaver. Se hvad vi kan gøre for dig!