Malerfirmaet Lauridsen referencer

Få indblik i vores hverdag

Her på siden finder du nogle referencer fra tidligere projekter som Malerfirmaet Lauridsen har gennemført. Du får indblik i vores proces, hvordan vi arbejder, og hvordan resultatet blev.

Er du interesseret i at få en professionel maler hjem til dig? Så kontakt os enten på telefon 30 29 35 39, per mail eller gennem hjemmesidens kontaktformular.

Projekter

Store som små projekter er velkomne hos Malerfirmaet Lauridsen. Vi holder af det vi laver, og så elsker vi en god udfordring.

Se nogle af resultaterne af vores arbejde her:

Ejerboliger for Holm Huse

     

Før/Efter sprøjtemaling

Privat og Erhverv

Tapet og Specialvæg

Udvendigt arbejde

Kvalitetsarbejde fra Malerfirmaet Lauridsen ApS

Søger du en maler, der leverer flotte resultater til tiden? Hos Malerfirmaet Lauridsen stiller vi høje krav til både kvaliteten af vores arbejde og service. Med udgangspunkt i mere end 20 års erfaring i branchen stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed – allerede fra opgavens indledning. Vi varetager nemlig maleropgaver i alle størrelser, og det er vores erfaring, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i god dialog.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores arbejde, eller vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud på lige netop den løsning, du ønsker udført, er du velkommen til at ringe på telefon 30 29 35 39. Vi kommer fra Esbjerg, men vi tager gerne ud til kunder over alt i Jylland samt på Fyn. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Tilfredse kunder fra hele Danmark

Vi har leveret resultater i absolut topkvalitet hos kunder overalt i Danmark. Vi har bl.a. været involveret i følgende projekter:

  • 20 ejerboliger i Skødstrup for Holm Huse A/S
  • 28 ejerboliger i Solrød for Holm Huse A/S
  • Nye kontorlokaler i Holstebro for Holm Huse A/S
  • Nye parcelhuse i hele Danmark for Holm Huse A/S
  • 1400m² nye kontorlokaler for Kids World
  • Nye kontorlokaler for CPMG Construct og DGP entreprise
  • 480² 3 plans cilla i Sjelborg
  • Renovering af lejlighed i København for CPMG Construct

Tætte samarbejdsrelationer med andre kompetente firmaer er en naturlig del af vores hverdag. Vores samarbejdspartnere repræsenterer nogle af de bedste i branchen, hvilket sikrer, at vi kan være med til at levere resultater, der går ud over kundernes forventninger.

Stolt sponsor af

Kontakt os

Nørlundvej 15
6710 Esbjerg V

Tlf. 30 29 35 39

E-mail: malerlauridsen@gmail.com

CVR: 37673226

Malerfirmaet Lauridsens Facebookside er fyldt med nyheder, opdateringer, og masser af billeder fra projekter og opgaver. Se hvad vi kan gøre for dig!