Alt inden for malerarbejde hos malerfirmaet Lauridsen

Sprøjtespartel og sprøjtemaling

Du får altid en dygtig maler ud til din opgave, når du hyrer Malerfirmaet Lauridsen

Hvem er vi?

Vi har 4 kerneværdier hos Malerfirmaet Lauridsen

N

Kvalitet

Vi har store krav til kvaliteten af det resultat, der videregives til kunden.

Faglig stolthed

Vi arbejder hårdt for at vores kunder kan nyde et tidssvarende resultat i mange år.

Faglig nysgerrighed

Vi sætter en ære i at udfordre vores egen faglighed, og holder os opdateret.

Høflighed

Vi ønsker altid at efterlade et positivt indtryk hos vores kunder, da den bedste oplevelse skabes gennem en god relation.

Sprøjtemaling af loft i topklasse.

Sprøjtemaling er en hurtig måde at male rum på, vi sørger for at der ikke er nogen sprækker i dækningen af vinduer og døre så skyen af maling ikke kommer og misfarver det der ikke skal males. Sprøjtemaling af loft er en effektivt måde at få et ensfarvet loft der ser fantastisk ud og vi har kvalitets udstyr med maling til at få det loft du vil have. Vi har også udstyr til at sprøjtemale alle overflader.

Sprøjtemaling hos en professionel maler betyder også mindre spild for dig, og der er samtidigt sparet penge for dig samt bedre for miljøet. Hvis du er i tvivl om der kan bruges sprøjtemaling til dit næste projekt så kontakt os på 30 29 35 39.

 

Sprøjtespartel en perfekt start 

Hvis du har et større projekt hvor du har brug for spartle, kan du roligt ringe til os og bestille sprøjtespartel. Vi har arbejdet med det i mange år og vi kan derfor tilbyde en god pris. Vi sørger for at spartlingen kommer til at være helt perfekt før vi maler. Vi bruger kun godkendt materialer til alle opgaver.

 

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om vores malerarbejde, og har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe på telefon 30 29 35 39. Vi stiller gerne vores erfaring til rådighed, hvis du vil have kyndig rådgivning. Aarhus, Kolding eller Odense – fra vores hjemby Esbjerg, tager vi gerne ud til kunder i hele Jylland samt på Fyn.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Stolt sponsor af

Kontakt os

Nørlundvej 15
6710 Esbjerg V

Tlf. 30 29 35 39

E-mail: malerlauridsen@gmail.com

CVR: 37673226

Malerfirmaet Lauridsens Facebookside er fyldt med nyheder, opdateringer, og masser af billeder fra projekter og opgaver. Se hvad vi kan gøre for dig!