om Malerfirmaet Lauridsen

Fokus på kvalitet i arbejdet

Hos Malerfirmaet Lauridsen har vi mere end 20 års erfaring i branchen. Derfor har vi lang erfaring at trække på – foruden vores altid høje faglighed.

Efteruddannelse er en fast del af vores arbejdsliv, hvorfor vi altid er opdateret i forhold til de nyeste teknikker, trends og alt, hvad der rører på sig i en konstant udviklende malerverden.

Hos Malerfirmaet Lauridsen er du garanteret personlig service med professionelle håndværkere, hver gang du henvender dig. Vores arbejde er vores levebrød, og derfor sætter vi kvaliteten først, så du er sikker på at modtage et resultat, du kan være stolt af.

Højt serviceniveau og kvalitet i topklasse

I virksomhedens leveår har vi arbejdet for at opnå en sund kultur, der gavner både medarbejdere og kunder. Vi tilgår altid vores arbejde med fokus på følgende:

  •  Kvalitet – vi har store krav til kvaliteten af det resultat, der videregives til kunden.
  • Faglig stolthed – vi arbejder hårdt for at vores kunder kan nyde et tidssvarende resultat i mange år.
  • Faglig nysgerrighed – vi sætter en ære i at udfordre vores egen faglighed.
  • Høflighed – vi ønsker altid at efterlade et positivt indtryk hos vores kunder, da den bedste oplevelse skabes gennem en god relation.

Disse fokusområder resulterer i en sund virksomhedskultur, hvor vi vægter nem og tæt dialog som en afgørende metode til at facilitere ovenstående. Det gælder både i vores interne forhold samt vores kunderelationer.

Virksomheden er lille, hvilket gør tæt samarbejde til en naturlig del af vores arbejdsdag. Vores høje faglighed tillader os desuden at varetage opgaver i alle størrelser på trods af vores lille organisation.

Ring for at høre nærmere

Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud på netop den opgave, du ønsker udført, er du velkommen til at ringe på telefon 30 29 35 39.

Vi kører ud til kunder i hele Jylland og på Fyn med udgangspunkt fra Esbjerg.

Malerfirmaet Lauridsen

Mød holdet bag

Det er os du møder, når du tager kontakt til Malerfirmaet Lauridsen. Vi maler, hvad du har brug for, rådgiver dig over telefonen og sørger for at hjulene kører bagved.

Carsten Lauridsen

Malermester & Indehaver

Glenn Elnegaard

Malersvend

Helene Lauridsen

Bogholder

Følg med på Facebook

Her deler vi billeder af vores arbejde med jævne mellemrum.

“Synes godt om” vores side, så kan du følge med i alle vores spændende projekter.5/5 stjerner baseret på 12 anmeldelser

Stolt sponsor af

Kontakt os

Nørlundvej 15
6710 Esbjerg V

Tlf. 30 29 35 39

E-mail: malerlauridsen@gmail.com

CVR: 37673226

Malerfirmaet Lauridsens Facebookside er fyldt med nyheder, opdateringer, og masser af billeder fra projekter og opgaver. Se hvad vi kan gøre for dig!